Matroos Havendienst

Voor onze werkzaamheden in de havendienst zijn we op zoek naar matrozen. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die SMBW hebben gevolgd om in de toekomst door te kunnen groeien.

Als matroos in de havendienst bestaan je werkzaamheden onder andere uit het vast- en losmaken van de sleep, ont- en afmeren, onderhoud van het schip en schoonmaakwerkzaamheden, maar je zult ook bezig zijn met het bereiden van de maaltijd voor de bemanning.

 

Er wordt gevaren in een schema van 2 weken op 2 weken af en we zijn actief in zowel de Amsterdamse als in de Rotterdamse havens. Er wordt in vaste ploegen van Nederlandse zeevarenden gevaren.

 

Vanzelfsprekend is de ideale kandidaat in het bezit van alle geldige STCW papieren met minimaal een geldige vaarbevoegdheid ‘Rating forming part of navigational watch’ en zeevaart keuring. De ideale kandidaat zou, naast het hebben van een gezonde ‘hands on’ instelling, een SMBW opleiding hebben afgerond. Ervaring in de sleepvaart is natuurlijk een pré, maar ook de ambitie om in de havendienst het vak te leren en de ‘drive’ om door te willen groeien zodra men daar klaar voor is, is voor Iskes van groot belang.

 

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD